Εξυπηρέτηση Πελατών: info@thecigcompany.com +30 210 89 85 012
Ελληνικά English

Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
NEW

Τελευταία Άρθρα

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο 95% λιγότερο βλαβερό από τον παρ...

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο 95% λιγότερο βλαβερό από τον παραδοσιακό καπνό εκτιμά νέα έκθεση του Ινστιτούτου Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας

Μια νέα έκθεση που δημοσιεύθηκε από το Ινστιτούτο Υγείας της Αγγλίας συμπεραίνει ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι λιγότερο βλαβερά, σε σημαντικό βαθμό, από τον παραδοσιακό καπνό και μπορούν να βοηθήσο..

Βρετανικό Υπ. Υγείας: Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι 95% ...

Βρετανικό Υπ. Υγείας: Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι 95% ασφαλέστερο από το κανονικό!

Το άτμισμα είναι ασφαλέστερο από το κάπνισμα και θα μπορούσε να οδηγήσει στην κατάρρευση του παραδοσιακού τσιγάρου, υποστηρίζει το τμήμα Public Health England (PHE) του Βρετανικού Υπουργείου, στη..

Νερό! Απαραίτητο όταν ατμίζετε ηλεκτρονικό τσιγάρο...

Νερό! Απαραίτητο όταν ατμίζετε ηλεκτρονικό τσιγάρο

Νερό : απαραίτητο και ουσιώδες όταν ατμίζετε Ο πλανήτης και ο ανθρώπινος οργανισμός αποτελούνται από 70% νερό. Το νερό είναι το καύσιμο της ζωής μας και χωρίς αυτό η γη θα ήταν μια άγονη έρημος. Π..

Χρήσιμος οδηγός για να ταξιδέψετε στο εξωτερικό μαζί με...

Χρήσιμος οδηγός για να ταξιδέψετε στο εξωτερικό μαζί με το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο!

Θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό? Θέλετε να έχετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο μαζί σας? Ο χρήσιμος αυτός οδηγός θα σας ενημερώσει για ότι χρειάζεται να γνωρίζετε αναφορικά με το άτμισμα όταν ταξιδεύετε στο ..

Υγρά αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό τσιγάρο - Πόση νικο...

Υγρά αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό τσιγάρο - Πόση νικοτίνη να επιλέξω ;

Η ΝΙΚΟΤΙΝΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ! Όπως επιλέγουμε την μάρκα ενός τσιγάρου – χωρίς φίλτρο, light, δυνατό – ο χρήστης του ηλεκτρονικού τσιγάρου πρέπει να επιλέξει αντίστοιχα το υγρό με την..

Οφέλη του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου...

Οφέλη του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου

Γυρίστε τον διακόπτη σε μια πιο υγιεινή εναλλακτική & κάντε ένα πραγματικό δώρο σε εσάς και σε αυτούς που αγαπάτε! Το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί πλέον την καλύτερη εναλλακτική λύση στην β..